luni, 11 octombrie 2010

De ce?



De ce?
De ce oamenii din jurul nostru se grabesc si nu stau sa descopere ca bucuria rasare din lucruri marunte si aparent nesemnificative?
De ce trebuie sa pierdem pe cineva drag pentru ca mai apoi sa ne dam seama cat de mult a insemnat pentru noi si ca noi niciodata nu l-am apreciat la adevarata sa valoare?
De ce trebuie sa plangem mai intai pentru ca mai apoi pe   fata noastra sa rasara un suras magic si atat de plapand?

De ce nu ne dam seama ca viata asta este prea scurta ca sa o  mai complicam si noi,de ce nu incercam sa ne facem viata mai dulce,sa traim clipa si sa incercam   sa zambim deoarece zambetul nostrum poate face unalt suflet fericit?
De ce intotdeauna vrem sa fim ca ceilalti si nu incercam sa vedem ca fiecare suflet aparte are ceva special si este cu adevarat o comoara nepretuita?
De ce ne lasam influentati de ceilalti si nu incercam de multe ori sa  facem  ceea ce vrem si putem cu adevarat?
Oare de ce?


8 comentarii:

pentru ca traim intr-o societate plina de ipocriti, de falsitate.. pentru ca vrem sa apartinem de un grup desi suntem constienti ca nu ne potrivim..ne ascundem fata pentru a nu fi catalogati, ceea ce este o prostie...ne dam dupa "moda"....prefer sa fiu eu insumi si cu siguranta voi gasi pe cineva asemenea mie, fara sa fiu fals

ai mare dreptate,dar cred ca ar trebui sa incercam sa schimbam toata treaba asta ,deoarece devine o problema cu care toti ne confruntam

puterea exemplului personal e cea mai eficienta metoda. daca ai curaj sa te porti natural, cu toate ca vei fi criticat sau batjocorit de unii, vei fi apreciat de oamenii adevarati. astfel poti demonstra "falsilor". si pana la urma vor realiza asta. societatea noastra se duce in jos, iar oamenii adevarati care pot intelege ca falsitatea nu e ok sunt foarte rari acum. insa garantez ca satisfactia e imensa cand intalnesti oamenii potriviti, grupul potrivit tie.

cheers!

cum zice si useru, you know me!

pai asta e smecheria ca nu stiu,poate imi zici....daca vrei

conteaza atat de mult pentru tine? figure it out!

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More