miercuri, 13 octombrie 2010

Iubirea


Ce este iubirea?La aceasta intrebare,toti folizofii,artistii si oamenii obisnuiti au cautat un raspuns,dar nu exista nimic general.Iubirea e pentru fiecare diferita,fiecare o vede in felul sau si este cheia universului,drumul spre mantuirea sufletului pierdut.
Dumnezeu a lasat un cuplu,pe Adam si Eva.Ei reprezinta perfectiunea,completarea reciprica,suflete pereche.Din cauza aceasta noi oamenii suntem si astazi in cautarea unui suflet pierdut.
Uneori ne indragostim printr-o intreaga aventura,in locuri superbe si magice,alteori,o simpla situatie poate uni doua suflete.
Atunci cand iubesti iti doresti sa fii la randul tau iubit si inteles.Nimic nu este mai frumos decat clipele petrecute alaturi de persoana iubita ,cand simti ca timpul sta in loc si intreaga lume se rezuma doar la voi doi,iar corpurile isi pierd materia.Astfel sufletele se inalta incet spre sferele inalte ale spiritualitatii si se gasesc intr-o mare de liniste.
(Iulia Catalina & Cretu Mihai)

2 comentarii:

Si totusi,cine ne poate spune ce este iubirea???

iubirea trebuie sa o descoperi ca sa iti poti da seama ce este,iar ceea ce reprezinta acest sentiment nu poate fi spus prin cuvinte

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More